Jednostavan i ukusan recept koji bi vam mogao postati jedan od najdražih.
Sastojci
Broj porcija
4
130 gmozzarelle, natrgane na komadiće
50 gcheddar sira, naribanog
1 žlicasenfa
4 fileapilećih prsa
8 kriškidimljene slanine
¼ žličicesoli
Prstohvat papra
Priprema
1 Napunite pileća prsa
Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva. Pomiješajte sireve i senf. Zarežite svaki pileći file te ga napunite smjesom od senfa.
2 Omotajte slaninom
Punjene filee omotajte s dva nareska slanine.
3 Pecite
Začinite, stavite na papir za pečenje te pecite 20 do 25 minuta.
Napomena
Za vegetarijansku inačicu ovog jela zapecite gljive sa sirom. Zagrijte pećnicu na 180 stupnjeva, pomiješajte mozzarellu i cheddar s jednom žlicom pesta te izdubite portobello šampinjone i napunite ih. Složite gljive na papir za pečenje i pecite 15 minuta ili dok gljive ne omekšaju, a sir se otopi.
Nutritivni podaci
(po porciji)
Vidi cijelu tablicu
Kalorije
367 kcal
Proteini
49 g
Masnoće
19 g
Ugljikohidrati
0 g
Sol
1.93 g
Vidi cijelu tablicu
Index Recepti
Stvarni recepti koje možete napraviti kod kuće. Testirani. Bez pjenica i posteljica, obećajemo.